Het Vakantiepark

Droompark Bad Hoophuizen

HET VAKANTIEPARK

DROOMPARK BAD HOOPHUIZEN

Veluwemeer & Strand

Droompark Bad Hoophuizen ligt direct aan het Veluwemeer! Vanaf het vakantiepark loopt u dus zo het strand op. Het Veluwemeer is een hotspot voor veel watersporters. Doordat het strand slechts langzaam afloopt is het een ideale oefenplaats voor surfers. En met het heerlijke zandstrand geniet u ook met kleine kinderen van een echte strandvakantie.

Op het park is een jachthaven met totaal vernieuwde aanlegsteigers waar ligplaatsen te huur zijn voor uw (zeil)boot. De jachthaven ligt op een centrale locatie op het park, dichtbij de horecagelegenheid en op loopafstand van de entree van het park.

Zwembad & Wellness

Sinds juli 2013 beschikt ons vakantiepark over een spiksplinternieuw overdekt zwembad! Het is een prachtig complex geworden met een heerlijk verwarmd binnenbad en kinderbad voor de kleinsten onder ons. Voor alle gasten van ons park is het gebruik van het zwembad natuurlijk inbegrepen, hiervoor krijgt u bij aankomst een pasje. Het zwembad is het hele jaar door geopend, elke dag van 8.00 uur tot 20.00 uur. In onze nieuwe overdekte zwembad is ook een zeer luxe, uiteraard ook geheel nieuwe, Wellness ruimte gebouwd. Hierin vindt u een heerlijke sauna, stoombad en Sunsky zonnebank. De Wellness ruimte dient te allen tijde vooraf gereserveerd te worden.

Vakantiehuis Droomhuis Nunspeet - Zwembad & Wellness

Café-Restaurant ‘Babbel Beach’

Babbel Beach is een prachtige moderne, zeer stijlvolle horecagelegenheid, gelegen op het zandstrand aan het Veluwemeer. Vanaf een mooi en groot lounge terras geniet u van het prachtige uitzicht, de zon, een lunch, een drankje of een heerlijk diner. En in de knusse zithoek met openhaard geniet u nog even na met een drankje. Of misschien wilt u daar wel graag een andere avond gebruik van maken? Geen probleem! Bij Babbel Beach bent u op elk moment, voor elke gelegenheid, van harte welkom!

Sport & spel

Voor wie ‘alleen maar luieren’ niet is weggelegd tijdens de vakantie: geen probleem! Op vakantiepark Bad Hoophuizen kunt u zich helemaal uitleven in sportieve zin. Ook voor de kinderen is er van alles te ondernemen op ons kindvriendelijke vakantiepark. Tennisbaan, Surfschool Windy Waters, Sportvelden, Indoor speelruimte,  Gameroom, Vismogelijkheden, div. Speeltoestellen en bijvoorbeeld Animatie.

Vakantiehuis Droomhuis Nunspeet - Surfschool Windy Waters Thumbnail